Receptiediensten Amsterdam
Mobiele surveillance Badhoevedorp
Offerte beveiliging
Mobiele surveillance
Receptiediensten Hoofddorp

Alarmopvolging

Zonder professionele alarmopvolging is uw alarmsysteem niets waard. Bij inbraak of een calamiteit telt iedere seconde. Daarom is snelle en professionele alarmopvolging een must.

HB Bewaking B.V. heeft één van de best uitgeruste surveillancediensten. Wij hebben altijd ruim voldoende voertuigen, waardoor wij een snelle reactietijd hebben. Het is dan ook aan te raden om de beveiligingscirkel professioneel rond te maken en gebruik te maken van de alarmopvolgingsdiensten van HB Bewaking B.V.
Alarmopvolging door HB Bewaking uit Badhoevedorp
Bij een (alarm)melding zal onze dichtstbijzijnde mobiele surveillant ter plaatse gaan en zal de beveiliger zowel een externe als interne inspectie c.q. controleronde uitvoeren. Eenmaal ter plaatse handelt onze surveillant de melding adequaat af. Indien nodig schakelt hij hulpdiensten in. Wanneer het een zogenaamd loos/vals alarm betreft zal het alarmsysteem door onze surveillant gereset en ingeschakeld worden. Uiteraard zal de mobiele surveillant trachten de oorzaak van het loos alarm proberen te achterhalen om herhaling te voorkomen. Na afloop ontvangt u altijd een heldere rapportage.

Enkele voordelen van het uitbesteden van professionele alarmopvolging:

  • HB Bewaking is 24 uur per dag 7 dagen per week stand-by om alarmopvolging te verrichten;
  • Bij schade na inbraak wordt direct actie ondernomen om de schade te herstellen;
  • Bij loos alarm wordt u niet onnodig gestoord in uw nachtrust.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met onze directeur de heer W. Pot, tel. 0800-0222202 (gratis) of mail ons info@hbbewaking.nl. Wij zijn er van overtuigd dat hij u een zeer concurrerende offerte kan aanbieden.

Offerte aanvragen