Sluiten
Header image

Efficiënt en gebruiksvriendelijk parkeerbeheer via de cloud

14 september 2020

De geïntegreerde oplossing helpt onder andere bij het vinden van parkeergelegenheden in binnensteden. Ook de betaling wordt geregeld. Dit alles gebeurt op basis van kentekenplaatherkenning via camera’s die aangesloten zijn op de cloud van Eagle Eye Networks. “any2any is gericht op het leveren van een vereenvoudigde en uitzonderlijke klantervaring, terwijl het de beste beveiliging in zijn klasse biedt”, zegt Allan Chester, CEO van any2any.

Constante uitdaging
Het vinden van parkeerplaatsen in een stadscentrum blijft een constante uitdaging. Het creëren van een flexibele oplossing voor het zoeken, bereiken en betalen van een parkeerplek is daarom één van de functies van de nieuwe geïntegreerde oplossing. Het any2any-platform stelt beheerders van parkeerfaciliteiten in staat om beter gebruik te maken van alle ruimtes, door het leveren van de juiste diensten, op het juiste moment, met de beste beveiliging.
Bewakingscamera’s en toegangsbeheer zijn noodzakelijk om de veiligheid in parkeergarages te waarborgen, ongeacht de locatie. De cloud-based videobewakingstechnologieën bieden daarbij een efficiënte en veilige ondersteuning. Bovendien is in real-time een overzicht bij te houden van potentiële incidenten voor het oplossen van geschillen en training. “En dit alles met de vereiste veiligheid voor gebouweigenaren en een probleemloze ervaring voor de klant”, aldus Dean Drako, CEO van Eagle Eye Networks.

bron: beveiligingnieuws.nl