Sluiten
Header image

Acht Milestone-certificaten voor vier ADI-adviseurs

23 maart 2021

Vier adviseurs van ADI hebben in totaal acht certificaten van Milestone Systems in de wacht gesleept. Hierdoor zijn zij aantoonbaar in staat om integrators te ondersteunen met installatie en configuratie van de XProtect-versies Expert en Corporate.

Milestone kent drie soorten van certificering voor XProtect Expert en XProtect Corporate, namelijk Integration Engineer, Design Engineer en Integration Technician. De certificaten zijn niet verplicht voor distributeurs, maar geven volgens Milestone wel aan dat over een hoge mate van deskundigheid wordt beschikt. Dat is vooral interessant voor integrators die bij projecten behoefte hebben aan ondersteuning door de leverancier.

Gecertificeerd distributeur
De ADI-adviseurs die gecertificeerd zijn, zijn (v.l.n.r.) Wil van den Berg, Erik Slagboom, Robby Robyns en Cary Huisman. Op de foto staan verder Leroy van der Wulp van Milestone (geheel links), Koen de Rooij van ADI en Mark Klepper van Milestone. Doordat de medewerkers de certificaten hebben behaald, mag ADI zich als bedrijf nu ook gecertificeerd distributeur noemen.