Receptiediensten Amsterdam
Mobiele surveillance Badhoevedorp
Offerte beveiliging
Mobiele surveillance
Receptiediensten Hoofddorp

Portiersdiensten / gastheer

Heel modern wordt er tegenwoordig gesproken over een Security Host, wij hebben het graag over een Gastheer, die ook over uw veiligheid waakt.

De beveiligingsbeambten en receptionisten van HB Bewaking BV zijn specifiek geselecteerd en getraind om een goede eerste indruk achter te laten bij uw bezoekers, gasten of klanten en zullen u dan ook niet teleurstellen. Zij zijn zich bewust van hun belangrijke taak en zorgen buiten de veiligheid van uw organisatie voor een gastvrij ontvangst van bezoekers.

Onze gastheer ontvangt uw gasten, bedient de telefooncentrale, verwerkt lichte administratieve werkzaamheden en zorgt tevens voor uw veiligheid door het houden van toegangscontrole, in- en uitschrijven van bezoekers, ontvangen van goederen. Tevens maakt hij/zij incidenteel conform afspraak interne en externe controleronden op de tijden die wij met u hebben afgesproken.

Onze oplossing, waarbij meerdere functies door één medewerker wordt uitgevoerd, geeft een aanzienlijke besparing op uw personeelskosten en zorgt er ook voor de veiligheid binnen uw organisatie is gewaarborgd.

Daar onze medewerkers als externen geplaatst worden binnen uw organisatie kunnen zij onafhankelijk beoordelen of aan alle regels wordt gehouden die u heeft bepaald binnen uw bedrijf. De preventieve uitstraling voorkomt veel problemen en ontstaan er wel situaties die niet wenselijk zijn, kunnen onze beveiligingsbeambten direct passende maatregelen nemen en adequaat handelen om verdere schade te voorkomen. Indien nodig kunnen wij met onze flexibel organisatie snel inspelen op nieuwe situaties binnen uw bedrijf en waar nodig direct opschalen voor extra toezicht.

Aan de hand van uw behoefte, wensen en eisen stellen wij in goed overleg een Service Level Agreement samen waarin onder andere bepaald wordt aan welke minimale eisen onze medewerkers dienen te voldoen, maar ook het aantal evaluatiegesprekken en managementsrapportages leggen wij helder vast, zodat iedereen exact weet wat van hem of haar verwacht wordt.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met onze directeur de heer W. Pot, tel. 0800-0222202 (gratis) of mail ons info@hbbewaking.nl. Wij zijn er van overtuigd dat hij u een zeer concurrerende offerte kan aanbieden.

 

 

Offerte aanvragen