Receptiediensten Amsterdam
Mobiele surveillance Badhoevedorp
Offerte beveiliging
Mobiele surveillance
Receptiediensten Hoofddorp

Winkelsurveillance

Het huidige open karakter van winkels met een grote diversiteit aan producten die worden aangeboden vergroot de kans op diefstal en fraude. De oorzaak ligt niet alleen bij het winkelend publiek, ook eigen medewerkers, schoonmakers en leveranciers kunnen zich te buiten gaan aan winkeldiefstal. Ontevreden klanten kunnen agressief gedrag vertonen en de aanwezigheid van contant geld brengt het risico van overvallen met zich mee. Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor vele miljoenen verlies. Het publiek wil in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen, maar ook u als winkelier wil zich graag focussen op de verkoop van u producten. Veiligheid en beveiliging zijn daarom belangrijke onderwerpen in het groot en klein winkelbedrijf. Goederen verdwijnen zowel via de voor- als achterdeur, controle op in- en uitgaande producten is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken.

De winkelsurveillanten van HB Bewaking BV zijn speciale geselecteerd voor de functie, krijgen specifiek aanvullende trainingen en weten waar het om gaat, het zijn professionals. De winkelsurveillant houdt toezicht op uw klanten en uw goederen, assisteert bij calamiteiten en is een deskundig aanspreekpunt voor uw winkelpersoneel. Hij/zij creëert hiermee een rustpunt voor uw klanten en uw personeel.

HB Bewaking BV heeft zeer goed opgeleide en betrouwbare beveiligingsbeambten die er voor zorg kunnen dragen dat u én de klant zich veilig voelt en dat u er alles aan heeft gedaan om diefstal in uw winkel te voorkomen. Maar ook uw personeel zal zich beduidend veiliger voelen met een winkelsurveillant in hun omgeving.

Gaarne stellen wij met u een winkelbeveiligingsplan op, om maximaal rendement te halen uit deze vorm van beveiliging.

Zorgt u voor uw klanten, letten wij op uw winkel!

Neem nu contact met HB Bewaking BV, voor uw veiligheid!

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met onze directeur de heer W. Pot, tel. 0800-0222202 (gratis) of mail ons info@hbbewaking.nl. Wij zijn er van overtuigd dat hij u een zeer concurrerende offerte kan aanbieden.

Offerte aanvragen