Sluiten
Header image

Over ons

Zelfs met 60 jaar ervaring is HB Bewaking nog steeds een jong en bruisend team van beveiligingsexperts, die dagelijks voor u klaar staan en voor alles een oplossing hebben. Wij hebben geen 9/5 mentaliteit, maar staan juist 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Als innovatieve organisatie gaat HB Bewaking mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van hedendaagse digitalisering. Wij zijn er als u ons nodig heeft.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat
 

De beveiliging van HB Bewaking

Wat wij onze klanten bieden:

  • Een persoonlijke en hoogwaardige totaaloplossing voor al uw beveiligingsproblemen tegen verantwoorde tarieven;
     
  • Een warme samenwerking met beveiligers en receptionisten, en een divers aanbod van opdrachten tegen een goede vergoeding;
     
  • Een plezierige en uitdagende werkomgeving voor onze medewerkers;
     

Onze beveiligers

Een goede beveiliging staat of valt met onze medewerkers, die continu waken over u en uw eigendommen. Daarom dragen wij er extra zorg voor de juiste mensen in te zetten voor de juiste taken. Een winkelsurveillant is geen mobiele surveillant, en een mobiele surveillant is weer geen objectbeveiliger. Wij screenen onze medewerkers op de juiste capaciteiten in goed overleg met u en uw wensen.
 

Onze klanten

Een groot deel van onze opdrachten komen vanuit overheidsinstellingen, maar ook zetten wij ons in voor winkelcentra en particulieren. Daarnaast hebben wij de beste surveillancedienst in Amsterdam, Haarlemmermeer en omgeving.
 

De dienstverlening van HB Bewaking

Vanzelfsprekend staan bewaking en beveiliging hoog bij ons in het vaandel, maar daarin staan zij niet alleen. Ook dienstverlening, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons prioriteiten. Zo zorgen wij ervoor dat al onze medewerkers in bezit zijn van een BHV-certificaat. Zodoende kunnen zij bijvoorbeeld een beginnende brand blussen, of eerste hulp verlenen bij letsel.

Daarnaast investeren wij ook in de volgende generatie beveiligers: als ECABO erkend leerbedrijf zijn wij voor nieuwe beveiligingsbeambten een goede stap op weg naar een leuke baan.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat