Sluiten
Header image

Objectbewaking

Met de objectbewaking van HB Bewaking kunt u uw waardevolle spullen laten bewaken door professionele beveiligers. De spullen worden beveiligd tegen onbevoegde personen en inbrekers. De objectbeveiligers waken ervoor dat er niets gestolen of vernield wordt. U kunt de meest uiteenlopende zaken door ons laten beveiligen.
 

Beveilig uw eigendommen

Voor deze spullen zullen we samen met u een beveiligingsplan opstellen. Hierin staat wat we zullen beveiligen, hoe we dat zullen doen en ook hoe vaak we dat gaan doen. Zo scheppen we duidelijkheid voor objectbeveiliging en bent u er zeker van dat uw objecten veilig zijn voor dieven en vandalen. 
 

Objectbewaking van HB Bewaking

HB Bewaking heeft enkel de beste bewakers in dienst. Objectbeveiliging is een van onze specialiteiten. Door samen met u een plan op te stellen zorgen we ervoor dat beide partijen weten wat er bewaakt wordt en op welke manier dat gebeurt.

Wij kunnen voor u uitgebreide beveiligingsrapporten opstellen met daarin de gang van zaken en de mate van beveiliging, die we vervolgens met u kunnen delen. U kunt deze dienst ook combineren met een (aantal) van onze andere beveiligingsdiensten, zoals alarmopvolging.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat