Sluiten
Header image

Alarmopvolging

Veel bedrijven en particulieren hebben tegenwoordig beveiliging in de vorm van een alarmsysteem. Hoewel maar weinig mensen weten wat ze moeten doen in geval van een actief alarm, is de beveiliging niet altijd geschakeld met een bedrijf dat aan alarmopvolging doet.

Bij alarmopvolging wordt er door ons direct gehandeld wanneer ergens in uw pand een alarm afgaat. Zowel bij bedrijven als aan huis, waar beveilging ook steeds belangrijk wordt. Wij controleren direct wat het alarm heeft doen afgaan en schakelen zo nodig politie of brandweer in. Op die manier haalt u het beste uit uw beveiligingssysteem.
 

Alarmopvolging door HB Bewaking

Als uw alarm afgaat, krijgen wij in de meldkamer een melding. Op dat moment komen wij direct in actie. We bepalen of het gaat om een loos alarm of dat er echt iets aan de hand is. Als blijkt dat er inderdaad iets mis is, lichten wij de hulpdiensten in en sturen we een van onze surveillanten naar de plaats van de alarmmelding. Op die manier proberen we de eventuele schade te beperken. Onze aanwezigheid voorkomt dat dieven of een ontstane brand lang de tijd hebben.
 

Zekerheid door snelle alarmopvolging

Ook bij vals alarm sturen wij vaak een surveillant naar u toe. Hij of zij is volledig bevoegd om uw systeem te controleren, en te bepalen wat het alarm getriggerd kan heben. Indien gewenst geven wij u advies over mogelijke oplossingen of andere vormen van beveiliging. Onze alarmopvolgingsdienst wordt door HB Bewaking zowel voor bedrijven als particulieren aangeboden.

Onze profesionele alarmopvolging ontzorgt u en beperkt de schade als het alarm in uw woning of pand afgaat, zowel bij loos alarm als daadwerkelijke problemen. Neem contact met ons op of bekijk de site voor meer informatie.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK     of bel 020 - 4499499 voor advies op maat