Sluiten
Header image

Open- en sluitronde

Bij het openen en afsluiten van een kantoor of bedrijfspand worden vaak dingen vergeten, waardoor de veiligheid tekort schiet. Zeker bij grote bedrijven met veel medewerkers is het openen en afsluiten niet goed georganiseerd. Het is moeilijk elke medewerker een taak te geven, of juist één medewerker alle verantwoordelijkheid te geven. Om te controleren of alles volgens plan is gedaan, is al helemaal onmogelijk.

Deze taken kunt u eenvoudig uitbesteden aan een gecertificeerd bedrijf, dat ervoor zorgt dat het kantoor iedere dag geopend wordt. Zij starten benodigde elektronica en andere zaken op aan het begin van de dag, en sluiten alles weer af aan het einde van de werkdag.
 

Zekerheid dankzij vaste rondes

Het grote voordeel van het uitbesteden van open en sluitrondes is de duidelijkheid die het schept, en de zekerheid die daarbij komt kijken. Bij de openingsronde komt een van onze medewerkers met de sleutel naar het bedrijf toe. Hij of zij zal de voordeur openen en een aantal andere taken uitvoeren, die we samen met u hebben afgesproken.

De taken van de beveiliger worden vastgelegd in ons beveiligingsplan, dat we in overleg met u voor u opstellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het openen van ramen, het inschakelen van de verlichting of opstarten van computers. Zo kunnen uw medewerkers direct aan de slag. 
 

Sluitronde in kantoor of bedrijfspand

Aan het einde van de werkdag komt de surveillant weer terug, dit keer om het kantoor weer volledig af te sluiten en daarbij de vooraf vastgestelde taken uit te voeren. Op die manier weet u zeker dat het bedrijf goed afgesloten is en zo goed mogelijk is beveiligd tegen inbraak, diefstal en brandgevaar.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat