Sluiten
Header image

Open- en Sluitronde


Bij het openen en afsluiten van het kantoor of bedrijfspand worden vaak dingen vergeten, waardoor de beveiliging tekort schiet. Zeker bij grote bedrijven met veel medewerkers is het openen en afsluiten niet goed georganiseerd. Het is moeilijk alle medewerkers een taak te geven, of juist één medewerker alle verantwoordelijkheid te geven. Om te controleren of alles gedaan is volgens plan is al helemaal onmogelijk.

Deze taken kunt u gemakkelijk uitbesteden aan een gecertificeerd bedrijf, dat ervoor zorgt dat het kantoor iedere dag geopend wordt. Dat benodigde elektronica en andere zaken worden opgestart aan het begin van de dag, en alles weer afgesloten wordt aan het einde van de werkdag.
 

Zekerheid dankzij vaste rondes

Het grote voordeel van het uitbesteden van open en sluitrondes is de duidelijkheid die het schept, en de zekerheid die daarbij komt kijken. Bij de openingsronde komt een van onze medewerkers met de sleutel naar het bedrijf toe. Hij of zij zal de voordeur openen en een aantal andere taken uitvoeren, die we samen met u hebben afgesproken. Deze worden vastgelegd in ons beveiligingsplan dat we samen opstellen. Denk daarbij bij voorbeeld aan het openen van ramen of opstarten van bepaalde apparatuur. Zo kunnen uw medewerkers direct aan de slag. 

Aan het einde van de werkdag komt de surveillant weer terug, dit keer om het kantoor weer volledig af te sluiten en daarbij de vooraf vastgestelde taken uit te voeren. Op die manier weet u zeker dat het bedrijf goed afgesloten is en zo goed mogelijk is beveiligd tegen inbraak, diefstal en brandgevaar.
 

Bekijk vandaag nog of HB Bewaking voor u de open- en sluitronde kan uitvoeren in de plaats waar uw bedrijf gevestigd is.