Sluiten
Header image

Open- en Sluitronde in Badhoevedorp

Bij de open- en sluitronde laten bedrijven over het algemeen de meeste steken vallen in hun beveiliging. Zeker als het open- en sluitproces niet volledig georganiseerd is met afgebakende taken, komt het vaak voor dat er per ongeluk een deur of raam niet gesloten wordt. Door deze standaard controleronde uit te besteden, weet u zeker dat uw kantoor in Badhoevedorp volledig is afgesloten.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat
 

Waarom open- en sluitronde?

In veel bedrijven hebben meerdere medewerkers een sleutel van het kantoor. Vaak is het lastig bij te houden wie er allemaal een sleutel hebben en wie welke verantwoordelijkheid heeft bij het openen en sluiten van het kantoor. Om deze problematiek op te lossen, nemen wij deze verantwoordelijkheden graag op ons. Voor u zitten hier vele voordelen aan:

  • Er is geen verwarring over taken in het afsluiten van het kantoor of wie van de medewerkers een sleutel in bezit heeft;
  • U weet zeker dat het kantoor volledig is afgesloten en dat dit ook zorgvuldig is gedaan;
  • Eén aanspreekpunt en eindverantwoordelijke, wat zorgt voor duidelijkheid binnen het medewerkersteam.
     

Hoe werken de open- en sluitrondes?

Tijdens de openingsronde zal een van onze beveiligers het kantoor in Badhoevedorp openen. Daarbij worden door de openingsronde beveiliging taken uitgevoerd die wij in overleg met u van tevoren zullen vaststellen. Tijdens de sluitronde, ook wel brand- en sluitronde genoemd, zullen wij het kantoor weer voor u afsluiten. HB Bewaking controleert kritieke punten die we vooraf samen met u hebben vastgesteld.

Bij de sluitronde voorkomen we brandgevaarlijke situaties, door apparaten af te sluiten en lichten uit te doen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de ramen en deuren gesloten zijn en zullen we het alarmsysteem inschakelen. De bevindingen van de surveillant zullen worden geregistreerd, waarmee uiteindelijk een specifiek rapport beveiliging wordt opgesteld. 
 

De open- en sluitronde uitbesteden in Badhoevedorp

Door een open- en sluitronde uit te laten voeren door een erkend bedrijf zoals HB Bewaking, heeft u duidelijkheid en zekerheid over de beveiliging van uw bedrijf. Naast deze vaste rondes kunnen wij ook spontane controlerondes uitvoeren, waarbij een controlerende beveiliger komt surveilleren. Ook voor mobiele surveillance en alarmopvolging kunt u bij ons terecht.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat