Sluiten
Header image

Controleronde

Een controleronde is een inspectie waarbij een surveillant een terrein controleert. HB Bewaking levert deze dienst op vooraf afgesproken tijden, maar uiteraard ook op willekeurige momenten. Zeker in het geval er kostbare producten op het terrein worden geproduceerd en opgeslagen, is het een goed idee om deze te laten beveiligen tijdens de controlerondes.

Onze gecertificeerde surveillanten voeren deze rondes zeer zorgvuldig uit en controleren daarbij op meerdere zaken. Uw specifieke behoeften aan beveiliging en controle kunnen we samen met u afstemmen en van tevoren noteren in een speciaal ontwikkeld, persoonlijk beveiligingsplan.
 

Controleronde door HB Bewaking

Bij inschakeling van onze controleronde zullen wij van tevoren samen met u een persoonlijk beveiligingsplan opstellen. Daarin nemen we op wat we zullen controleren, hoe we dat doen en wanneer en hoe vaak we de controlerondes zullen uitvoeren. Naast de regelmatige tijdstippen waarop we controleren, kunnen we ook langskomen op onregelmatige tijden om de beveiliging zo efficiƫnt mogelijk te houden.

Wij kunnen een verscheidenheid aan controles uitvoeren op en rondom uw bedrijfsterrein. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan het uitvoeren van een willekeurige alcoholtest van uw medewerkers. Op die manier helpen wij u bij de ultieme beveiliging van uw bedrijf of terrein.
 

Meer informatie over onze dienstverlening?

Voor meer informatie over onze beveiligingsdiensten kunt u contact met ons opnemen of meer informatie op de site bekijken. Bekijk vandaag nog wat HB Bewaking op het gebied van controleronde voor u kan betekenen.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat