Sluiten
Header image

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance draait om preventie. In het geval van een alarmmelding is de surveillant snel ter plaatse om te signaleren, alarmeren, rapporteren en u bij te staan waar nodig. 
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat
 

Beveiliging en controles ter plaatse

80 tot 90 procent van alle alarmmeldingen is een loos alarm. Het zorgt voor overlast, maar is vaak toch niet helemaal "loos". In veel gevallen duidt een loos alarm op een probleem in de organisatie of in het onderhoud van het alarmsysteem. De mobiele surveillance van HB Bewaking reset niet alleen het alarm, maar kijkt ook wat er precies is misgegaan.

Misschien blijft de achterdeur van uw bedrijf regelmatig open staan, waardoor het alarm in gang wordt gezet. Het is belangrijk hier snel werk van te maken, zodat er in de toekomst niet wordt ingebroken. Of wellicht heeft u thuis een slecht functionerende afzuigkap die weinig rook afvoert. In dit geval maakt de alarmmelding duidelijk dat u nieuwe apparatuur moet aanschaffen.

Het is soms lastig om zelf achter de oorzaak van een "loos" alarm te komen. Daarom komt onze mobiele surveillance graag ter plaatse kijken wat er aan de hand is. Door middel van een uitgebreide inspectieronde wordt het probleem opgespoord, en waar mogelijk direct verholpen. Ook geeft de surveillant u graag preventietips. Zo voorkomen we dat er in de toekomst gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.
 

Werkzaamheden van de mobiele surveillance

De surveillanten van HB Bewaking hebben een uitgebreid en veelzijdig takenpakket. Werkzaamheden die onze surveillance dienst bij u kan komen verrichten zijn, onder andere:

  • Het openen en sluiten van uw bedrijf of kantoor;
  • Het lopen van brand- en sluitrondes;
  • Alarmopvolging;
  • Collectieve beveiliging;
  • Het uitvoeren van incidentele controles;
  • Alcoholcontrole op de werkplek;
  • Snelheidscontrole op eigen terreinen.

HB Bewaking biedt flexibiliteit in uw beveiliging. Indien gewenst lopen onze surveillanten op een van te voren vastgesteld, wekelijks tijdstip de open- en sluitronde. Het is echter ook mogelijk om per week een ander moment te kiezen voor de controlerondes. Met hun kennis van ARBO en EHBO brengen onze inspecteurs meer veiligheid en zekerheid op de werkvloer. Daarnaast adviseren ze u graag over het beste alarmsysteem en leggen ze u uit hoe u uw werkplek brandveilig kunt maken. 
 

Snel en effectief optreden in geval van calamiteit

Wanneer er sprake is van diefstal of brandgevaar is het belangrijk om zo snel en doeltreffend mogelijk op te treden. De mobiele surveillant kent zijn vak, de situatie, de locatie én de klant, en kan daardoor heel goed inschatten of er wel of geen risico is en wat de vervolgstappen zijn.
 

Meer informatie over mobiele surveillance?

De surveillancediensten van HB Bewaking zijn onder andere werkzaam in Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en omgeving. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat