Sluiten
Header image

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

Bij wegwerkzaamheden of afzetting voor evenementen kan gevaarlijk rijgedrag ontstaan onder weggebruikers. In deze situaties en op parkeerplaatsen staan onze verkeersregelaars paraat om het verkeer in goede banen te leiden.

 

Veiligheid in het verkeer

In het verkeer worden veel mensen het slachtoffer van ongepast rijgedrag tijdens wegomleggingen of het niet functioneren van stoplichten. Menig automobilist rijdt gewoon door zonder rekening te houden met andere weggebruikers. Momenten van onzekerheid of juist het opeisen van voorrang kan voor nare situaties zorgen, van een botsing tot zelfs een dodelijke afloop. Om dit te voorkomen zetten steeds meer gemeenten en organisaties verkeersregelaars in. Zij leiden het verkeer in goede banen en weten snel en adequaat te reageren op verkeersproblemen. Met hun ervaring en vakkundige houding leiden zij het verkeer tijdens evenementen, optochten, wegomleggingen en bij werkzaamheden. 
 

Allround verkeersveiligheid

Bij grote evenementen wilt u dat alle genodigden veilig en wel op de plaats van bestemming arriveren. In plaats van enkele vrijwilligers in te zetten, wilt u dat het parkeerbeheer op een professionele manier geregeld wordt. Bij optochten en wegwerkzaamheden moet het verkeer op bepaalde punten stil komen te liggen. Om er zeker van te zijn dat de verkeerscirculatie niet in het geding komt, is een gestructureerd verkeersplan van cruciaal belang. Daarom regelt HB Bewaking professionals die verstand van zaken hebben:

  • Verkeersregelaars
  • Verkeersregelaars met motor
  • Parkeerbeheerders
  • Parkeercontroleurs

Daarnaast helpen we u graag bij het begeleiden van het voortraject. In overleg met gemente en hulpdiensten maken we gedetailleerde plattegronden en tekeningen om de situatie in kaart te brengen. Daarna zoeken we samen naar gepaste maatregelen. 
 

Snel en accuraat optreden

Wanneer er een ongeluk plaatsvindt op de weg, is het van belang snel en vakkundig te handelen. U moet (een gedeelte van) de weg afzetten, een omleiding regelen en automobilisten op de hoogte brengen van deze omleiding. Omdat het voor wegbeheerders of salvagebedrijven lastig is deze zaken zelf te regelen, schiet HB Bewaking u graag te hulp. Vanuit de centrale meldkamer gaan onze medewerkers snel op pad om de verkeerssituatie zo snel mogelijk op te lossen. Indien nodig is het ook mogelijk een tekstwagen en actiewagen in te zetten. 
 

Professionele en gediplomeerde verkeersregelaars

HB Bewaking biedt alleen medewerkers aan die in het bezit zijn van het VCA diploma en de nodige ervaring hebben. Daarnaast zijn ze uitgerust met betrouwbare communicatiemiddelen, zoals portofoons. Het is ook mogelijk om portofoons te huren voor evenementen of bouwwerkzaamheden.
 

Wilt u meer informatie over veiligheid in het verkeer door de verkeersregelaars van HB Bewaking? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.