Sluiten
Header image

Receptiediensten

Receptiediensten

De receptionisten van HB Bewaking hebben niet alleen een professionele en gastvrije uitstraling, zij combineren deze ook met een gedegen kennis van veiligheid. 
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat
 

Een veelzijdige receptionist 

Men kent de receptionist als het visitekaartje van uw bedrijf. Hij of zij beantwoordt de telefoon en ontvangt bezoekers, voert administratieve werkzaamheden uit en ondersteunt het personeel. Tegelijkertijd is de receptionist van HB Bewaking ook een beveiliger, een belangrijke schakel in de interne veiligheid van uw bedrijf. Soms worden klanten agressief, of ontstaan er conflicten op de werkvloer. De receptionist weet deze snel op te lossen, op een professionele en kalme wijze. 
 

Wij combineren administratie en beveiliging

De receptionisten van HB Bewaking zijn echte vakmensen. Ze zijn volledig opgeleid tot receptionist, en vervullen daarnaast een beveiligingsfunctie voor uw bedrijf. De ideale toevoeging aan uw bedrijf. Het takenpakket van de receptionist omvat de gebruikelijke receptietaken:

  • Het verwelkomen van bezoekers
  • Het beantwoorden van de telefoon
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden
  • Ondersteunen van de facilitaire organisatie
  • Zelfstandig klachten, vragen en storingen afhandelen

Daarnaast blijven onze receptionisten op de hoogte van de laatste regelingen en wetgeving op het gebied van beveiliging. Wij leiden hen op om accuraat te reageren op storingen en andere calamiteiten, zodat u weet dat er altijd een deskundige aanwezig in uw bedrijfspand is. 
 

Een receptionist die opgaat in uw bedrijf

Als visitekaartje van uw bedrijf wilt u natuurlijk dat hij of zij representatief voor u is. Daarom is het mogelijk onze receptionisten in het uniform van uw eigen bedrijf de receptiediensten te laten verrichten. Door de inzet van receptionisten van HB Bewaking bespaart u niet alleen personeelskosten, maar waarborgt u ook de veiligheid van uw bedrijf. Bovendien ontzorgen wij u graag door onze receptionisten extra opleidingen aan te bieden en vervanging te regelen in geval van ziekte of vakantie. Dankzij de grote zelfstandigheid van onze werknemers bent u weinig tijd kwijt aan inwerken, en kunnen ze snel aan de slag. 
 

Een warm welkom voor uw klanten

Uiteraard streeft u als bedrijf naar de beste klantbeleving. Deze beleving wordt in grote mate bepaald door het gedrag en optreden van de receptionist. Het is immers de eerste persoon waar uw gasten mee interacteren. Daarom selecteert HB Bewaking alleen kandidaten die net als u helemaal gefocust zijn op de klant en zijn of haar wensen.
 

Meer informatie over receptiediensten?

Bent u benieuwd naar onze werkwijze, en wilt u graag een receptionist en beveiliger in één? Neem gerust contact met ons op over onze receptiediensten en vraag een vrijblijvend gesprek aan. 
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat