Sluiten
Header image

Mobiele surveillance


Bij mobiele surveillance is preventief beveiligen het voornaamste doel. Door goed te beveiligen kunnen we samen met u diefstal, inbraak en zelfs brand voorkomen. Surveilleren doen we bijvoorbeeld door middel van het uitvoeren van controles en alarmopvolging.

Wanneer er in uw bedrijf of huis een alarm afgaat, krijgen wij een melding in de meldkamer. Op dat moment kijken we wat er gaande is en lichten zo nodig de politie of brandweer in. Daarnaast zal er direct een surveillant langskomen om te zien wat er aan de hand is.
 

Mobiele surveillance door HB Bewaking

HB Bewaking kan u ook helpen met de open- en sluitronde van uw bedrijf. Daarbij zal een van onze beveiligers het kantoor openen aan het begin van de dag en weer volledig afsluiten aan het einde van de werkdag. Tijdens deze rondes worden de door u bepaalde controles uitgevoerd, zodat u zeker weet dat de boel goed beveiligd is.

Surveillance op bedrijventerrein of bouwplaats

Verder kunnen wij op uw terrein ook een controleronde uitvoeren, waarbij we op geplande en ongeplande tijden langskomen om een uitgebreide controle uit te voeren. Als u kostbare spullen heeft staan of in het geval er producten bij uw bedrijf gemaakt of opgeslagen worden, kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten bewaken. Met deze objectbewaking voorkomt HB Bewaking samen met u dat er spullen gestolen of vernield worden. 
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat