Sluiten
Header image

Mobiele Surveillance in Haarlemmermeer

Mobiele surveillance in Haarlemmermeer is een veel gevraagde dienst. HB bewaking biedt deze mobiele beveiliging aan. Bij een alarmmelding zal een mobiele surveillant snel op de juiste bestemming zijn, om u bij te staan bij de beveiliging van uw bedrijf, kantoor of pand.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat
 

Surveillance beveiliging in Haarlemmermeer

De beveiligingsdienst van HB bewaking bestaat niet alleen uit mobiele surveillance. Wij helpen u ook graag met de beveiliging op andere manieren. Een aantal van onze specialiteiten op het gebied van bewaking zijn:

Hoe werkt mobiele surveillance?

Bij mobiele surveillance is preventief beveiliging van uw bedrijf, huis of pand in Haarlemmermeer ons belangrijkste doel. Door de beveiliging van het bedrijf helemaal op orde te maken, voorkomt u diefstal of inbraak in de toekomst. Ook kan onze mobiele surveillant controleren waarom er een loos alarm afgaat. Zo kan er bijvoorbeeld een raam open staan of is een deur niet goed afgesloten, waardoor het alarm getriggerd wordt. Onze surveillanten komen langs bij uw pand in Haarlemmermeer, om te kijken wat er aan de hand is. Zo verbeteren wij samen met u de beveiliging en voorkomen we ellende in de toekomst.

mobiele surveillance Haarlemmermeer
 

Beveiligingsdienst van HB Bewaking in Haarlemmermeer

Als het alarm afgaat in uw pand, krijgen wij in de meldkamer een melding binnen. Onze beveiligers zijn zo snel mogelijk ter plaatse met de surveillancewagen. Het is ook mogelijk om een vast tijdstip af te spreken voor een inspectieronde. Eenmaal op locatie bij uw pand in Haarlemmermeer legt de security een uitgebreide surveillanceroute af, waarbij een grondige inspectie wordt uitgevoerd. Hieruit kan bijvoorbeeld blijken dat uw beveiligingsapparatuur verouderd is en aan vervanging toe is. Een andere mogelijkheid is dat we een probleem in de organisatie van de beveiliging vinden. In dat geval kunnen wij u hierover tips geven, zodat er in de toekomst beter op gelet kan worden en een volgend (loos) alarm voorkomen kan worden.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat