Sluiten
Header image

Bouwwerkbewaking

Bouwwerkbewaking

Bouwwerkbewaking is geen onnodige luxe bij langdurige bouwprojecten. Uw machines en voertuigen en het bouwwerk zelf zijn kwetsbaar voor beschadiging en vernieling. Daarom bieden wij de dienst bouwplaats beveiliging aan.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat
 

Bescherming van bouwmaterialen en personeel

Langdurige bouwprojecten zijn berucht om hun kwetsbaarheid. U laat waardevolle machines en voertuigen achter op de werkplaats in de hoop dat deze er morgen nog staan. Het bouwwerk wordt ingepakt in zeil en hekwerk, maar dit is niet afdoende om vandalen en dieven buiten te houden. Voorkom vandalisme en bescherm uw constructie door de bouwplaats beveiliging van HB Bewaking in te schakelen. Zo krijgen ook dieven geen kans om uw waardevolle materialen en werktuigen te stelen. Onze surveillanten houden een oogje in het zeil, zodat het bouwterrein nooit helemaal verlaten is. Ook lopen ze brand- en sluitrondes en houden ze toegangscontroles om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. 
 

De werkzaamheden van de beveiliger

Om ongewenste bezoekers te voorkomen, richt de bouwwerkbewaking van onze surveillanten zich op de volgende werkzaamheden:

  • Toegangscontrole voor het personeel
  • Controle houden op legaal personeel
  • Openings- en sluitrondes lopen
  • Verlenen van EHBO
  • Toezicht houden op ARBO-reglementen
  • Centraal meldpunt bij calamiteiten

Onze surveillanten vormen bij iedere fase van uw project een belangrijke schakel in het bouwproces. Door toegang te houden op personeel, goederen en bezoekers, kunnen u en uw medewerkers uw aandacht in de bouwwerkzaamheden steken. Ons personeel gaat professioneel te werk, en kan in geval van calamiteiten snel en vakkundig optreden. Daarnaast hebben ze verstand van de ARBO-regeling, zodat mogelijk gevaarlijke situaties worden voorkomen. 
 

Deskundig advies van uw bouwwerkbeveiliger

U wilt diefstal en vernieling natuurlijk het liefst voorkomen. Uiteraard handelen onze surveillanten ook professioneel wanneer er onverhoopt iets mis gaat, door de politie in te lichten in geval van vandalisme. Maar om de problemen voor te blijven legt HB Bewaking u graag uit hoe u uw eigendommen het best beschermt met bouwplaats beveiliging. Berg uw machines en bouwmaterialen zoveel mogelijk achter slot en grendel op. Ook bouwhekken komen goed van pas: zo maakt u het ongenode gasten moeilijker om op het bouwterrein te komen. 
 

Meer informatie over bouwwerkbewaking?

Vraag een offerte aan voor een prijsindicatie van onze diensten. Wij laten dan een beveiliggingsscan maken, om vast te stellen wat voor bewaking u nodig heeft. Wij werken in Amsterdam, Haarlemmermeer en omgeving. 
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat