Sluiten
Header image

Portiersdiensten

Portiersdiensten

Een portier of gastheer/-vrouw houdt professioneel toezicht op uw winkel of bedrijf. Zij houden nauwgezet in de gaten wie en wat er binnenkomt in uw pand en ook wat uw pand weer verlaat.
 

De toegevoegde waarde van de portiersdienst 

De portiersdiensten bewaken de toegang tot uw winkel of pand. Zij houden bij welke bezoekers en goederen bij u binnen komen en weer vertrekken. Zo houdt u de vinger aan de pols en waarborgt u de veiligheid van uw bedrijf. Daarnaast laat de portier in de rol van gastheer/-vrouw altijd een goede, beleefde indruk achter op uw gasten. Zo hoeven uw gasten niet terug te schrikken van een norse beveiligingsbeambte, maar worden ze juist welkom geheten. Een effectieve surveillance wordt gecombineerd met een goede service.
 

De portier als beveiligingsmedewerker

Met een gedegen opleiding in de beveiligingssector weet de portiersdienst hoe hij of zij moet optreden in gevaarlijke situaties. Het takenpakket van onze security host:

  • Controle op inkomende en uitgaande goederen
  • Toegangscontrole van medewerkers en gasten
  • Registratie van bezoekers en personeel
  • Lopen van openings- en sluitrondes
  • Uitvoeren van brandrondes
  • Verlenen van bedrijfshulpverlening (BHV)

De portier doet een uitbreide inspectie van de buitenzijde en binnenkant van het gebouw tijdens de rondes. Daarbij besteedt de gastheer/-vrouw extra aandacht aan potentieel gevaarlijke situaties. Werkt de apparatuur in het pand nog goed, of is deze al flink verouderd? Na de inspectie laten de portiersdiensten graag weten waar verbetering mogelijk is.
 

De portier als gastheer/-vrouw

De functie van portiersdiensten is tweeledig. Enerzijds wordt het pand beschermd, anderzijds verwelkomen zij uw gasten. Daarom zijn onze security hosts niet alleen opgeleid in beveiliging, maar ook in dienstverlening. Ze ontvangen bezoekers gastvrij en weten telefoontjes vriendelijk, snel en adequaat af te handelen. Daarnaast weten ze ook hoe ze om moeten gaan met agressie en conflicten op de werkvloer. Onze gastheren en -vrouwen gaan met grote zelfstandigheid en deskundigheid aan de slag, en stellen een rapportage op wanneer er onregelmatigheden voordoen. Omdat de portiersdienst verschillende functies uitvoert, bespaart u ook aanzienlijk op uw personeelskosten.


Wilt u weten wat onze portiersdienst voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden of vraag een offerte aan voor een prijsindicatie.