Sluiten
Header image

Controleronde in Badhoevedorp

Bij een controleronde wordt een terrein geïnspecteerd, zowel op regelmatige als onregelmatige tijden. Dit is vooral handig als er op uw terrein in Badhoevedorp kostbare producten worden opgeslagen en/of geproduceerd. Zo wordt uw bedrijf te allen tijde uitstekend beveiligd.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat

 

Beveiliging van uw pand of terrein

HB Bewaking is gevestigd in de buurt van Badhoevedorp en is gespecialiseerd in het beveiligen van panden en terreinen. Naast controlerondes kunnen wij nog veel meer voor u betekenen op het gebied van beveiliging en bewaking:

  • Met mobiele surveillance kunnen we uw pand van een afstand in de gaten houden;
  • Met alarmopvolging krijgen we een melding als uw alarm afgaat en zijn we snel ter plaatse om te controleren wat er aan de hand is;
  • Door open- en sluitrondes uit te voeren, zorgen we ervoor dat uw bedrijfspand altijd goed afgesloten en beveiligd is.
     

Controleronde beveiligingsplan

Als u gebruik maakt van onze controleronde beveiligingsdienst, zullen we samen met u een beveiligingsplan opstellen. Hierin leggen we vast wat en hoe we zullen beveiligen en controleren, zodat u zeker weet dat u geen onverwachte schade of verlies oploopt. Onze surveillanten zullen soms op vaste tijden surveilleren, maar natuurlijk ook op willekeurige tijdstippen, zodat het terrein altijd goed in de gaten gehouden wordt. We kunnen in het beveiligingsplan ook opnemen wanneer we op welke plekken niet zullen bewaken, om er zo voor te zorgen dat we niemand in de weg lopen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bedrijf in Badhoevedorp ultiem beveiligd wordt.

 

Controleronde in Badhoevedorp door HB Bewaking

Onze beveiligers zijn stuk voor stuk gecertificeerd en blijven regelmatig trainingen volgen. Zo zijn wij in staat een uitstekende controleronde uit te voeren. U kunt de controleronde ook combineren met een van onze andere diensten voor een optimale beveiliging.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over hoe wij uw bedrijf, terrein of pand kunnen bewaken? Neem contact met HB Bewaking op en vraag naar de mogelijkheden voor een controleronde in Badhoevedorp.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat