Sluiten
Header image

Alarmopvolging in Amsterdam-Osdorp

Woont u in Amsterdam-Osdorp? Goede alarmopvolging is van groot belang bij de beveiliging van uw bedrijf of huis. Dieven worden steeds behendiger in het binnenbreken van panden, waardoor security ook in Amsterdam-Osdorp steeds belangrijker wordt. Zowel particulieren als bedrijven hebben er baat bij hun alarm te schakelen aan een bedrijf dat alarmopvolging regelt. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK     of bel 020 - 4499499 voor advies op maat
 

Beveiligingsdiensten van HB Bewaking

HB Bewaking biedt naast professionele alarmopvolging in Amsterdam-Osdorp nog vele andere beveiligingsdiensten. Preventief beveiligen zien wij als onze voornaamste taak, zodat diefstal en inbraak in de toekomst voorkomen kunnen worden. Dit doen wij onder andere door de volgende security diensten aan te bieden in en rond Amsterdam-Osdorp:

  • Mobiele surveillance;
  • Alarm installatie;
  • Winkel beveiliging;
  • Particuliere beveiliging.
     

Snel handelen bij alarmmeldingen

Bij alarmopvolging surveillance krijgen we in de alarmcentrale meldingen vanuit uw pand als het alarmsysteem afgaat. In het geval van een alarm melding zullen wij snel actie ondernemen, door te bepalen of het gaat om een loos alarm of niet. In het laatste geval zorgen we ervoor dat een surveillant van alarm opvolging zo snel mogelijk ter plaatse is bij uw pand in Amsterdam-Osdorp. Eenmaal daar zal de beveiliging worden geïnspecteerdd. Ook bekijken we vanuit de centrale of de politie of brandweer moet worden gewaarschuwd. We proberen alarmmeldingen in de toekomst te vermijden en schieten te hulp als er echt iets aan de hand blijkt te zijn.
 

Alarmopvolging Amsterdam-Osdorp

 

Particuliere alarmopvolging in Amsterdam-Osdorp

Veel mensen hebben een inbraakalarm in huis, zonder dat deze geschakeld staat met een beveiligingsdienst. Voor de beste beveiliging kunt u uw huisalarm aansluiten bij onze centrale. Inbraak beveiliging en huis beveiliging zijn onze specialiteiten. In geval van inbraak of brand zullen wij direct de politie of brandweer waarschuwen en een surveillant naar het pand sturen. Uw huis beveiligen in Amsterdam-Osdorp was nog nooit zo makkelijk!
 

U kunt de security van uw woonhuis, bedrijf of ander pand in Amsterdam-Osdorp gerust aan HB Bewaking overlaten. Wilt u meer informatie over onze beveiligingsdiensten? Neem dan contact met ons op en ontdek wat alarmopvolging van HB Bewaking voor u kan betekenen.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK     of bel 020 - 4499499 voor advies op maat