Sluiten
Header image

Objectbewaking in Badhoevedorp

Waardevolle spullen trekken soms de verkeerde mensen aan. Daarom is het belangrijk om juist deze objecten goed te beveiligen. Met onze objectbewaking zorgen wij ervoor dat uw bedrijf of bouwpand in Badhoevedorp veilig is voor diefstal of vernieling van bepaalde objecten.  
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat
 

Hoe worden mijn objecten beveiligd?

Tijdens kantooruren, maar zeker ook daarbuiten, zullen wij uw pand in Badhoevedorp bewaken. Dat doen wij door middel van objectbeveiliging, maar voor de ultieme bewaking kunt u dit nog combineren met een of meerdere van onze andere diensten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Alarmopvolging, waarbij we direct actie ondernemen als er een alarm in uw pand afgaat;
  • Mobiele surveillance, waarbij we uw pand of terrein continu in de gaten houden;
  • Controlerondes, waarbij we geregeld langskomen bij uw bedrijf in Badhoevedorp om te controleren of alles gaat zoals het hoort;
  • Open- en sluitrondes, waarbij we uw kantoor openen aan het begin van de dag en weer volledig afsluiten als deze is afgelopen.
     

Wat is objectbeveiliging?

Bij objectbeveiliging worden objecten bewaakt en beveiligd tegen dieven en andere onbevoegde personen. Onze objectbeveiligers zorgen ervoor dat er niets gestolen of vernield wordt. De objecten die u kunt laten bewaken kunnen van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan juwelen, antieke spullen of een volledige kluis of laptops op kantoor. Maar ook aan gereedschappen en machines op bouwterreinen. Samen met u stellen we een uitgebreid beveiligingsplan op, zodat wij het object zo goed mogelijk kunnen bewaken en u hier volledig van op de hoogte bent.
 

Objectbewaking door HB Bewaking, nabij Badhoevedorp

De objectbeveiligers van HB Bewaking zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het bewaken en beveiligen van waardevolle objecten. Door het opstellen van een gepersonaliseerd beveiligingsplan weten alle partijen hoe het pand beveiligd zal worden. Daarnaast kunnen onze surveillanten hun bevingen rapporteren in een beveiligingsrapport en deze met u delen. Voor de ultieme beveiliging van uw pand, bedrijf of huis kunt u ook gebruik maken van onze mobiele surveillance en alarmopvolging.
 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK   of bel 020 - 4499499 voor advies op maat