Sluiten
Header image

Politie rolt drugsnetwerk Arnhem op na maanden onderzoek

31 oktober 2020

De politie heeft na maanden onderzoek naar drugshandel zeven verdachten aangehouden. Bij doorzoekingen troffen agenten harddrugs, contant geld en dure spullen en voertuigen aan. Deze zijn in beslag genomen.

Met de aanhoudingen zegt de politie een drugsnetwerk met een grote afzetmarkt in Arnhem en omgeving te hebben opgerold.

Anonieme meldingen waren voor de politie aanleiding voor het onderzoek. In Arnhem-Zuid werden twee mannen (27 en 28) aangehouden. Zij worden verdacht van het dealen in drugs. Bij het doorzoeken van hun woningen troffen agenten meer dan zestigduizend euro aan. Daarnaast zijn meerdere gsm’s, een auto en een bromfiets in beslag genomen.

Op dezelfde dag vielen agenten een woning in Velp binnen. Daar werd een 44-jarige man aangehouden. Ook hij wordt verdacht van het dealen in drugs. In zijn woning werden meerdere attributen gevonden waarmee drugs wordt gewogen, versneden en verpakt. Ook werden er een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Deze woning werd vermoedelijk gebruikt als locatie om drugs te versnijden.

Sieraden

In hetzelfde onderzoek kreeg de politie informatie over een drugsdealers netwerk in Duiven en Zevenaar en omgeving. Dit leidde tot de aanhouding van vier mannen (22, 24, 23 en 28 jaar) uit Veenendaal, Zevenaar en Arnhem. Op locaties in Tolkamer en Zevenaar verrichte de politie doorzoekingen. Daarbij ontdekten agenten een grote handelshoeveelheid cocaïne en 35.000 euro. Ook werden luxe goederen zoals sieraden en meerdere voertuigen in beslag genomen.

bron: beveiliging.nl