Receptiediensten Amsterdam
Mobiele surveillance Badhoevedorp
Offerte beveiliging
Mobiele surveillance
Receptiediensten Hoofddorp

Bouwwerkbewaking

Bij de bouw van woningen, kantoren, winkels, etc. zijn altijd waardevolle materialen en machines aanwezig. Natuurlijk worden deze na afloop van een werkdag zoveel mogelijk achter slot en grendel weggeborgen, helaas is het niet uit te sluiten dat er ongenode gasten zijn, die uit zijn op uw dure materialen.

HB Bewaking B.V. heeft voor bouwwerkplaatsen specifiek opgeleide en gediplomeerde beveiligingsbeambten die uw eigendommen bewaken, controleren en beschermen. Zij kunnen flexibel ingezet worden, al naar gelang de ontwikkeling van het project. Zij houden een oogje in het zeil als uw mensen niet meer op het terrein aanwezig zijn. Verder kunnen zij ingezet worden voor toegangscontrole voor personeel, goederen en bezoekers, controle houden op legaal personeel, openings- en brand/sluitronden lopen, het verlenen van EHBO, toezicht houden op ARBO reglementen en functioneren als centraal meldpunt bij calamiteiten. Op deze wijze kunnen de verschillende bouwfasen adequaat en op een verantwoorde wijze worden bewaakt en gecontroleerd.

Graag maken wij samen met u een beveiligingscan en bespreken de beveiligingsbehoefte die u heeft of welke noodzakelijk is. Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met onze directeur de heer W. Pot, tel. 0800-0222202 (gratis) of mail ons info@hbbewaking.nl. Wij zijn er van overtuigd dat hij u een zeer concurrerende offerte kan aanbieden.

Offerte aanvragen