Receptiediensten Amsterdam
Mobiele surveillance Badhoevedorp
Offerte beveiliging
Mobiele surveillance
Receptiediensten Hoofddorp

Receptiediensten

De receptioniste is het visitekaartje van het bedrijf. Goede receptionistes zijn per definitie professionals in het gastvrij onthalen van klanten, bezoekers en relaties en het vriendelijk, snel en accuraat afhandelen van telefoontjes. Naast het gastvrij ontvangen van uw gasten is hij/zij ook een belangrijke schakel in de interne veiligheid van uw bedrijf.

Wij verzorgen professionele receptiediensten door goed opgeleide receptionisten en accurate, behulpzame telefonisten. Onze receptionistes worden gescreend door het Ministerie van Justitie en worden goedgekeurd door de politie (afd. bijzondere wetten) waardoor zij alleen met hun goedkeuring te werk gesteld mogen worden. Overigens neemt HB Bewaking BV opdrachtgevers echt elke zorg uit handen: wij zorgen ook voor specifieke opleidingen, peilen continu de kwaliteit van de dienstverlening en staan garant voor een volwaardige vervanging bij ziekte en vakantie.

Onze receptionistes kunnen in burger, in uniform of zelfs in het uniform van uw eigen bedrijf hun diensten bij u verrichten en kunnen o.a. worden belast met het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van de telefoon, het uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden en andere werkzaamheden die door de receptioniste in uw bedrijf normaal gesproken worden uitgevoerd. Onze receptionistes kunnen méér. Zij zijn ook uitstekend in te zetten voor ondersteuning van de facilitaire organisatie, waarbij ze zelfstandig vragen, klachten en storingen kunnen afhandelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat als u van onze receptionistenservice gebruik maakt u niet alleen van een zorg af bent, maar de receptie van uw bedrijf representatief zal worden vertegenwoordigd.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met onze directeur de heer W. Pot, tel. 0800-0222202 (gratis) of mail ons info@hbbewaking.nl. Wij zijn er van overtuigd dat hij u een zeer concurrerende offerte kan aanbieden.

Offerte aanvragen